By - Anja Kristopher

3 Goede Gratis Games Beschikbaar Op De PS4

Sharing is caring!

Hieronder volgt een lijst met gratis games die op het moment te spelen zijn, zelf vonden wij deze games het fijnst spelen op de PlayStation 4 Pro, maar dat is onze eigen mening. Ervaar het zelf! Moet je nog een goedkope console kopen? Kijk dan goed naar de pakketprijzen.

1. Invokers Tournament

Hoewel Invokers Tournament is opgezet als een multiplayer online battle arena (MOBA) -game, is deze titel eigenlijk meer een kruising tussen Diablo en DOTA. De gameplay heeft niet de complexiteit van eersteklas MOBA’s zoals League of Legends of DOTA 2, maar dit is een uitstekende “baby’s eerste MOBA” die heel goed werkt op PS4.

Helemaal Gratis

En wat meer is, het is helemaal gratis om te spelen. U kunt geld uit de echte wereld uitgeven aan aanpassingsmogelijkheden, in-game valuta en een vreemd abonnement. Maar in werkelijkheid is het geld dat u uitgeeft gewoon het gemak en de cosmetica van het spel verbeteren. Al het andere is gratis beschikbaar.

2. Het Spannende Spel ‘WarThunder’

Laat je niet afschrikken door de nogal steile leercurve die gepaard gaat met het aanpakken van War Thunder op PS4, want met deze gratis te spelen titel word je de koning van het luchtruim. Dit is een uitstekend voorbeeld van online simulatie van lucht- en landgevechten tijdens de Tweede Wereldoorlog, en door zijn levensechte instelling is het een epische PS4-titel.

Veel Plezier Gehad

We hebben onszelf dagenlang verloren in zijn intense gevechten, belachelijke hoeveelheid voertuigen, een groot bereik en uitdagende moeilijkheidsgraden. We hebben zelfs niet ingegaan op de uitgebreide upgradepaden voor die voertuigen, die allemaal gratis toegankelijk zijn. Het is een van die spellen die steeds leuker wordt naarmate je meer speelt, dus blijf binnen.

3. World of Tanks

Het is moeilijk om een ​​gamer te zijn zonder dat je in ieder geval hebt gehoord van World of Tanks. Deze gratis te spelen titel heeft de wereld de laatste jaren stormenderhand veroverd, eerst op de pc geland, daarna op de Xbox One en nu op de PS4.

Een Tank Besturen?

Ongeacht je gevoelens voor het leger, niemand kan ontkennen dat het een beetje geweldig zou zijn om een ​​tank te besturen. En in World of Tanks kun je meer dan 150 van deze rommelende voertuigen over verschillende kaarten uit de Tweede Wereldoorlog laten vliegen.

Vele Spelstijlen

De kern van het spel is 15v15 deathmatch multiplayer, maar er zijn nog genoeg andere spelmodi beschikbaar die je altijd terug laten komen. Het is een spel dat teamwerk en strategie vereist om te overwinnen, en het aantal beschikbare tanks en upgrades betekent dat je je zelden zult vervelen.